Sanaton satukirja jättää tilaa mielikuvitukselle

Mini Kustannus julkaisee elokuun puolivälissä ensimmäisen sanattoman satukirjansa, Pinnalla pinnan alla. Sekä tarina että kirjan upea kuvitus ovat kuosisuunnittelija Eveliina Netin käsialaa.

48-sivuinen teos vie lukijansa kiehtovaan vedenalaiseen seikkailuun. Suloisen tarinan päähenkilöjä ovat pieni tyttö ja hänen kissansa sekä kala, jonka kutsusta kolmikko sukeltaa puutarhalammen pinnan alle.

Sanaton satukirja jättää tilaa lapsen omalle mielikuvitukselle ja sopii kaikenkielisille lukijoille. Lapsi voi itse sanoittaa kirjan joko yksin tai yhdessä aikuisen kanssa, jolloin tarina elää ja saa helposti uusia kerroksia joka lukukerralla.

Kansi+pinnalla+pinnan+alla.png

Kirjan arvioitu ilmestymispäivä on 19.8. Mini Kustannus osallistuu 30.8 Espoo-päivän ohjelmaan lasten kulttuurikeskus Aurorassa, jossa järjestetään klo 9-12 työpajoja Pinnalla pinnan alla -kirjasta. Kirjan julkistamistilaisuus järjestetään Helsingissä elo-syyskuun aikana, ja siitä tiedotetaan pian tarkemmin Mini Kustannuksen sosiaalisen median kanavissa.

Alla muutama kuvitusesimerkki raikkaasta kuvituksesta! 💙

Ihanaa loppukesää kaikille!

- Susanna / Mini Kustannus

silentbook_sivu_2.jpg
silentbook_sivu_14.jpg
silentbook_sivu_16.jpg