Suloinen mäyräkoira esittelee Helsinkiä Mini Kustannuksen uutuuskirjassa

Julkaisimme tammikuun lopussa Jenni Isotoffin kirjoittaman ja kuvittaman Unelma & Helsinki -lastenkirjan. Upesti käsin kuvitetussa kirjassa mäyräkoira Unelma Mäykkynen esittelee lempikohteitaan Helsingissä kertoen samalla myös kiinnostavaa tietoa kaupungin rakennuksista ja muista nähtävyyksistä. Kirjassa seikkaillaan muun muassa Sibeliuksen puistossa, Linnanmäellä, Korkeasaaressa, Hakaniemessä, Senaatintorilla ja useissa kaupungin museoissa. Ja tässä toki vain osa Unelman kiehtovista Helsinki-kohteista! 

Taiteelliset Helsinki-kuvitukset miellyttävät myös aikuista silmää, ja itse ainakin ihastuin Isotoffin persoonalliseen kuvitustyyliin heti ensisilmäyksellä! Historiallisia faktojakin tarjoava kuvakirja sopiikin mielestäni hyvin myös aikuiselle. Se käy mainiosti esimerkiksi matkamuistoksi kauempaa Helsingissä vierailleelle tai keräilyesineeksi kotiseutukirjallisuudesta kiinnostuneelle helsinkiläiselle. 

Unelma Mäykkynen on osa Jenni Isotoffin Fisut-kuvasarjaa, josta löytyy paljon upeita postikortteja, julisteita sekä muita oheistuotteita. Kirjasta on tulossa myös englanninkielinen käännösversio myöhemmin keväällä.

Unelma & Helsinki -kirjan julkistamista juhlistetaan kirjajulkkareilla lauantaina 23.2. Helsingin kaupunginmuseon Lasten Kaupungissa. Tilaisuus alkaa klo 14. Luvassa on keskustelua kirjasta sekä kuvitusnäyttely Isotoffin näyttävistä Helsinki-kuvituksista.

Aurinkoista kevättä kaikille ja lämpimästi tervetuloa kirjajulkkareihin!

Terveisin,

Susanna / Mini Kustannus

upload.png
Esimerkkikuva 2.jpg
Esimerkkikuva 1.jpg
kiasma.png
asema.png