Kesän 2018 värikkäät uutuudet: eläinaiheisia kuvakirjoja 1–3-vuotiaille

Etenkin tapahtumissa on usein kyselty, löytyykö Mini Kustannuksen valikoimasta ollenkaan kirjoja, jotka sopisivat jo 1-vuotiaalle. Ihan pienimmille suunnatut kirjat ovat aiemmin puuttuneet Minin valikoimasta. Suurimmassa osassa julkaistuja kirjoja ikäsuositukset ovat joko 3-6 tai 5-8 vuotta. Kesällä 2018 julkaisemme kaksi pirteää, eläinaiheista kuvakirjaa, jotka sopivat aikuisen kanssa katseltaviksi jo puolivuotiaasta alkaen. 

27.6.2018 ilmestyy André Simonin värikäs Arvaatko eläimet? -lastenkirja. Kirjan avulla lapsi pääsee tutustumaan sekä eläimiin että niiden ääniin. Samalla tutuiksi tulevat myös mukana olevien eläinten jalanjälket. Kyseessä ei ole "ääninappikirja", vaan sivulla on aina kirjoitettuna eläimen ääni, ja seuraavalta aukealta paljastuu, kenelle ääni kuuluu. Lapsi pääsee itse arvaamaan eläimiä ja näkee sivua kääntäessään oikean vastauksen. Kirjassa on selkeät kuvat ja kirkkaat värit. Sivut ovat paksua päällystettyä paperia, jotta kirja olisi mahdollisimman kestävä. 

Toinen kesän uutuuskirja on Susanna Olkinuoran 1, 2, 3 – Kuinka monta eläintä? Kirjassa opetellaan perinteiseen tapaan numeroita suloisten eläinhahmojen avulla. Kirjan maalauksellinen värimaailma miellyttää aikuisenkin silmää, ja jokaisessa kuvassa riittää pieniä hauskoja yksityiskohtia lapsen tutkittavaksi. Kirja sopii 1,5-vuotiaasta eteenpäin esimerkiksi ensimmäiseksi numerokirjaksi. Teos ilmestyy heinäkuussa 2018. 

Oikein hyvää ja aurinkoista kesää kaikille! 

- Susanna / Mini Kustannus

Kansikuva André Simonin kirjasta  Arvaatko eläimet?

Kansikuva André Simonin kirjasta Arvaatko eläimet?

Arvaatko eläimet?  -kirjan eläinhahmoja

Arvaatko eläimet? -kirjan eläinhahmoja

upload.jpg

Kuvitusesimerkkejä kirjasta 1, 2, 3 – Kuinka monta eläintä?