Karmiva sirkusjengi -kuvituskilpailu

Mini Kustannuksen Karmiva sirkusjengi -kuvituskilpailuun oli mahdollista osallistua helmikuun loppuun asti. Tehtävänä oli laatia kuva "karmivasta sirkusjengistä" vapaavalintaisella tekniikalla. Saimme kilpailuun yli sata upeaa sirkusaiheista kuvaa. Mukana oli paljon kekseliäitä, persoonallisia ja teknisesti hyvin toteutettuja kuvia, joten yhden ja ainoan voittajakuvan valinta oli haasteellista. 

Kilpailun voittajaksi valikoitui pitkän miettimisen jälkeen Emilia Laitinen alla olevalla kuvituskuvalla:

upload.png

Onneksi olkoon voittajalle ja suuret kiitokset kaikille kilpailuun osallistuneille!

Olemme koonneet blogiimme koosteen kilpailukuvista, siltä osin kuin olemme saaneet tekijöiltä luvat kuvien julkaisemiseen. Tässä siis vain osa upeista kilpailutöistä! Etsimme jatkossakin uusia lahjakkaita kuvittajia ja otamme mieluusti vastaan teosehdotuksia.

Aurinkoista kevättä kaikille!