Pop up -kirjakauppa ja työpajoja Nukketeatteri Sampossa

Mini Kustannuksen kevään ohjelmaan kuuluu runsaasti erilaista työpajatoimintaa. Tämän viikon keskiviikkona 21.2 vietettiin Nukketeatteri Sampossa Kirjakeskiviikkoa, joka koostui Minin pop up -kaupasta sekä satuhetkistä ja viidestä eri työpajasta. 

Satuhetkissä luettiin André Simonin ja Susanna Olkinuoran Ugu Ugu ja Hiljaisuuden kaupunki sekä Henna Kosteen kirjoittama ja Julia Jusslinin kuvittama Siiri Siimahäntä halusi hienostella. Ugu Ugun kuvitustyyliä mukaillen askarreltiin lasten kanssa yksinkertaisista muodoista omia hahmoja. Työpajoissa askarreltiin myös muun muassa värikkäitä kirjanmerkkejä ja veikeitä naamareita.

Maaliskuun alussa Ugu Ugu seikkailee Laajasalon, Herttoniemen ja Roihuvuoren kirjastoissa. Tarkemmat päivämäärät ja kellonajat löydät Minin tapahtumakalenterista, josta löytyy tietoa myös muista Mini Kustannuksen tapahtumista. Ugu Ugu -kirjastovierailuihin kuuluu satuhetki sekä askartelutyöpaja kirjasta. Satuhetken ja työpajan voi tilata kirjastoihin ja muihin vastaaviin ympäristöihin Ugu Ugun lisäksi myös muista kirjoista. Lisätietoa löydät täältä.

Alla hieman kuvia keskiviikon pop up -kaupasta ja työpajoista. Kiitos kaikille osallstuneille ja mukavaa kevättä! 

Terveisin,

Susanna / Mini Kustannus

IMG_20180221_095024 (1).jpg
pienennetty.png
IMG_20180221_104520.jpg
IMG_20180221_113012.jpg
IMG_20180221_123319.jpg