Hellyttävän kuvakirjan opetuksena on, että apua voi pyytää aina, vaikka osaakin jo paljon itse

Kahdeksas kirjoittamani ja kuudes kuvittamani lastenkirja, Hilla osaa ihan itse, ilmestyy joulukuun puolivälissä. Selkeillä kuvituksilla ja raikkaalla värimaailmalla varustettu kuvakirja on suunnattu 2-5-vuotiaille, mutta sopii mielestäni katselukirjaksi jo pienemmällekin lapselle.

Kirjan päähenkilö Hilla on jo iso tyttö. Hän osaa ihan itse pukea mekon ylleen, kirjoittaa nimensä paperille, ottaa vauhtia keinussa ja harjata hampaansa. Touhukkaan päivän mittaan Hilla auttaa myös niin äitiään kuin pikkuveljeään Leeviä, joka ei esimerkiksi osaa vielä kunnolla syödä itse. Hilla on – ja ihan aiheestakin – ylpeä hienoista taidoistaan, mutta onneksi ihan kaikkea ei silti tarvitse osata itse ja yksin. Äidin apua saattaa tarvita esimerkiksi silloin, kun pelkää pimeää, eikä meinaa saada unta. Ja se on ihan OK – isotkin tytöt voivat pelätä pimeää.

upload.png


Kirjassa on tekstiä ja kuvaa 24 sivua, ja sen mitat ovat 148 x 148 mm. Kokonsa puolesta se sopii siis hyvin pientenkin käsien selattavaksi.

Uutuuskirjasta on 7.12. asti käynnissä sekä Facebook- että Instagram-arvonnat, joihin voi käydä osallistumassa! :) Pitkin joulukuuta on tiedossa myös hyviä joulutarjouksia, joista tiedotetaan muun muassa Minin sosiaalisen median kanavissa.

Ihanaa joulunodotusta kaikille! 

  - Susanna / Mini Kustannus

1.png
2.png
6.png
10.png