Mini Kustannuksen kuvituskilpailu on käynnissä helmikuun loppuun

Mini Kustannuksen kuvituskilpailu starttasi joulukuun alussa ja päättyy 28.2.2018. Voittajan kanssa tehdään kustannussopimus syksyllä 2018 julkaistavasta lasten kuvakirjasta. Lisäksi kaksi seuraavaa palkitaan kattavilla kirjatuotepaketeilla.

Kilpailukuvan aiheena on Karmiva sirkusjengi. Kilpailu antaa vapaat kädet kuvittajalle, sillä kirjan teksti laaditaan voittajakuvan inspiroimana kilpailun päätyttyä. Myös tekniikka on vapaa, tärkeintä ovat persoonallisuus sekä valitun tekniikan hallinta! Voittaja julkistetaan maaliskuun 2018 aikana.

Kuvituskilpailuun pääset osallistumaan lähettämällä kuvasi 28.2.2018 mennessä osoitteeseen:

andre.simon@minikustannus.com

Kuvat joko JPEG-, PNG-, TIF- tai PDF-muodossa. Tiedustelut kilpailuun liittyen: andre.simon@minikustannus.com.

Onnea kilpailuun ja ihanaa joulunodotusta kaikille! 

Postauksen kuvat sivustolta unsplash.com

Postauksen kuvat sivustolta unsplash.com

upload.jpg