Taianomainen tarina urheasta yksisarvisesta, joka tahtoo selvittää hiljennetyn kaupungin salaisuuden

André Simonin ja Susanna Olkinuoran kirjoittama ja kuvittama lastenkirja, Ugu Ugu ja hiljaisuuden kaupunki, ilmestyy tammikuussa 2018.

Ugu Ugu on pieni ja urhea yksisarvinen, joka on lähtenyt kotikaupungistaan löytääkseen itselleen ystävän. Eräänä yönä Ugu Ugu saapuu omituiseen kaupunkiin, joka on täynnä ystävällisiä olentoja, mutta josta kaikki äänet ovat kadonneet. Kaupungin lähellä sijaitsee synkän näköinen linna. Rohkea Ugu Ugu päättää auttaa olentoja ja selvittää Hiljaisuuden kaupungin mysteerin. Ja niin Ugu Ugu tapaa Silencion, yksinäisen velhon, jolle kukaan ei ole koskaan sanonut mitään kaunista.

Ugu Ugu ja Hiljaisuuden kaupunki on suunniteltu 3-6-vuotiaille lapsille, mutta sopii selkeiden, värikkäiden kuvitustensa ansiosta myös pienemmille. Opettavaisen tarinan pääteemoja ovat anteeksianto, vapaus ja ystävyys. 

Kirjan julkaisupäivä on 12.1.2018. Teos tulee ennakkomyyntiin Mini Kustannuksen verkkokauppaan tammikuun alussa. 

Mukavaa loppuvuotta kaikille! ❤ 

upload.png
upload.png
upload.png